fbpx

Activak Jeugdvakanties

Meer dan 20 jaar ervaring!

.

Vakanties in de kijker

Skikampen 12-16 jaar

Het tofste jongeren skikamp tijdens de Krokusvakantie 2023! Een skivakantie voor jongeren.
Skikampen 12-16 jaar
Leeftijd Periode Locatie Prijs

Video

Het leukste skikamp voor jongeren - Krokus 2023

Een wintervakantie voor vrienden

Ben jij nog op zoek naar een leuke wintersportvakantie voor jou
en je vrienden? Skivakantie Jongeren Krokus 2021Stop dan met zoeken, want bij ons ben je aan
het juiste adres. Wij organiseren al meer dan 20 jaar superleuke jongerenreizen, waaronder ook skikampen voor jongeren
tijdens de krokusvakantie. Heb jij zin om mee te gaan?
Zet je skilatten dan al maar klaar, neem je handschoenen erbij
en lees nog snel even verder!

Skivakantie in Oostenrijk

We vertrekken op 17 februari 2023 voor 9 dagen met de autocar richting het skigebied in het Oostenrijkse Niederau. We beperken ons bewust tot dat ene skigebied, om ervoor te zorgen dat iedereen op een persoonlijke manier begeleid kan worden door onze ervaren ski-animatoren. Gedurende onze skivakantie tijdens de krokusperiode, leggen we sterk de nadruk op kwaliteit, veiligheid en dit jaar meer dan ooit:
op gezondheid

Gezellig verblijf in een hotel

Na een lange dag skiën, kunnen we ons terug verwarmen in ons Skivakantie jongeren krokus
gezellig skiverblijf op de piste! Tijdens het skikamp verblijven we in een hotel waar gezelligheid centraal staat. De lieve gastvrouw Beate zorgt elke dag voor lekker eten in vol pension! Laat die schnitzels maar komen!

Elke dag staat er natuurlijk behoorlijk wat skiën op het programma. Dat gebeurt onder professionele begeleiding van onze beste ski-animatoren.

 

 Heb je nog nooit op de latten gestaan? Of ben je eerder al een echte snelheidsduivel op de piste? Iedereen is welkom! Onze animatoren passen zich aan het niveau van de groep aan en begeleiden iedereen op persoonlijke niveau.


MIS DEZE SKIVAKANTIE NIET!

Omdat we op een persoonlijke manier werken en kwalitatieve skilessen op skivakantie hoog in het vaandel stellen, voorzien we slechts 70 plaatsen op dit skikamp. Kwaliteit staat boven kwantiteit. Mis dus dit ongelofelijke skikamp in de Krokusvakantie niet! Schrijf je snel in.

 

 

 

PRAKTISCHE INFO

ONZE SKI- EN SNOWBOARDKAMPEN
skikamp krokusvakantie 2021

De ski- en snowboardkampen zijn er voor kinderen en jongeren van 8 tot 11 jaar en van 12 tot 16 jaar. We houden de leeftijden bewust gescheiden, omdat we de activiteiten zo volledig kunnen afstemmen op deze twee leeftijdsgroepen.

Onze skikampen zijn volledig begeleid, wat wil zeggen dat onze animatoren altijd voor jou klaarstaan. Naast de skilessen overdag, voorzien zij ook tal van supercoole avondactiviteiten, zodat jij je zeker op geen enkel moment verveelt.

 

Mocht je nog concrete vragen hebben over de invulling van deze skikampen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op het nummer 03/569 98 42.

 

EXTRA OPTIES

- reis- en annulatieverzekering (dient opgegeven te worden bij inschrijving)
- eigen verbruik buiten de maaltijden en tijdens de heen/terug reis

KORTING EIGEN SKIMATERIAAL

Wie zelf skimateriaal meeneemt krijgt 30,- EUR korting.

 

Activak

zinvolle vrijetijdsbesteding doorgedreven themawerking ontmoetingsplaats jongeren stimuleren meer betrokkenheid onvergetelijke momenten

Een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden aan kinderen en jongeren

Activak vzw wil een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden. Enerzijds door een goed evenwicht te zoeken tussen wat ‘educatief’ en wat ‘plezier ‘ is. Anderzijds door kinderen en jongeren samen te brengen, hen aan te sporen om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen.

Een doorgedreven themawerking

Activak vzw wil met een doorgedreven themawerking zoveel mogelijk kinderen en hun interesses aanspreken. Hierbij trachten we zo origineel mogelijk te zijn. Door de themawerking in alle aspecten van het kamp te integreren, willen we ons onderscheiden van andere organisaties.

Een ontmoetingsplaats zijn voor kinderen en jongeren

Op haar kampen creëert Activak vzw een plaats waar ‘gelijkgezinden’ elkaar kunnen tegenkomen en zich kunnen in- en uitleven!

Kinderen en jongeren te stimuleren en bij te staan in het opnemen van verantwoordelijkheid

Activak vzw moet plaats bieden aan kinderen en jongeren om te groeien, een leerplaats zijn waar vriendschap, solidariteit en verantwoordelijkheid kernbegrippen zijn. Hierbij werken we op maat van elke persoon, zodat iedereen zijn of haar uitdaging blijft vinden!

Kinderen en jongeren te betrekken via inspraak

Activak vzw vindt inspraak belangrijk. We maken ruimte voor participatie door deelnemers en monitoren. Activak vzw wordt op die manier een organisatie voor hen en door hen. Daardoor hopen we op meer betrokkenheid. Anderzijds creëren we daardoor ook een permanente kwaliteitsevaluatie.

Onvergetelijke momenten bezorgen aan IEDEREEN

Binnen Activak vzw moet iedereen zijn of haar plekje kunnen vinden, onafhankelijk achtergrond, financiële mogelijkheden, vaardigheden, huidskleur, ...