fbpx

Activak Jeugdvakanties

Meer dan 20 jaar ervaring!

.

Vakanties in de kijker

Splash & Fun week in Duinrell

Slapen in een pretpark op zomerkamp ? Dit kan in Duinrell op het Duinrellkamp
Splash & Fun week in Duinrell
Leeftijd Periode Locatie Prijs

Video

Zomerkampen: Duinrellkamp

160

Ooit al gehoord van de Waterspin, de Splash, Wild Wings en Falcon? Nee?! Tijd om hier verandering in te brengen! 

Ga met ons mee naar Duinrell in het Nederlandse Wassenaar en maak kennis op dit zomerkamp met deze supercoole attracties! Wedden dat je er helemaal zot van gaat zijn?

Ook als echte waterrat kom je hier in een paradijs terecht! Het Tikibad, een uniek en te gek subtropisch zwembad, biedt je de kans om de adrenaline te voelen gieren door je lichaam met 11 waanzinwekkende glijbanen! Neem dus zeker een duik in het water via de Cycloon, de X-stream en de Blits&Flits.

155We verblijven voor dit supertoffe zomerkamp in het Duinhostel, midden in dit park, waardoor we volop kunnen genieten van alles wat er te beleven valt! Drie uur per dag kan je gaan spetteren en splashen in het Tikibad, om de rest van de dag te vertoeven in het attractiepark en veel plezier te beleven met de knotsgekke activiteiten die jullie animatoren hebben voorzien.

Belangrijk:
Voor dit kamp moet je minimum 1,20m groot zijn en kunnen zwemmen!
Er wordt busvervoer voorzien vanuit Antwerpen.


Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Hoe geraak ik op dit zomerkamp

busBen je helemaal ready voor het kamp van je leven? Dan zijn dit nog wat praktische zaken voor je ouders.

Voor dit kamp wordt er busvervoer door ons voorzien en reizen we in groep naar de kampplaats. Je checkt in op zondag aan de parking van Metropolis Antwerpen waar onze animatoren u en uw kind(eren) zullen opwachten.
Op vrijdag komen we op dezelfde parking terug samen om de kinderen terug op te pikken. In de laatste info zal je een richtuur krijgen, maar best kan je onze facebook-pagina goed in de gaten houden voor het realistische uur van aankomst.
Onze animatoren houden zelf deze uren bij vanop de bus. Bent u te vroeg, dan kan u altiijd aan Metropolis nog iets drinken of eten.

Mogen we wel vragen bij aankomst op de parking u zeker aan te melden bij de animatoren, zodat zij goed weten wie al vertrokken is en wie niet.

De juiste uren verschillen per kamp, en krijg je dan ook toegestuurd in de laatste info van je kamp.

Mocht je deze kwijt zijn, je kan die ook gewoon downloaden vanop je eigen Activak-account.

150

WAT IS INBEGREPEN EN WAT NIET

Uiteraard kan je nu al beginnen wegdromen van je zomerkamp, maar hier lijsten we nog even op wat wel/niet inbegrepen is op dit zomerkamp:

  •     Vervoer van en naar de kampplaats met touringbus
  •     Alle overnachtingen zoals voorzien in het programma
  •     Extra lang 3 uur per dag in Tikibad
  •     Onbeperkte toegang tot de attracties in Duirnell
  •     Maaltijden in VP met water aan tafel
  •     Een superleuk activiteitenprogramma
  •     24/24 begeleiding door enthousiaste animatoren
  •     Verzekering tegen lichamelijke ongevallen

Indien je graag een annulatie-optie wil, dan kan u dit aanduiden tijdens de boeking.

LET OP:
Volgende zaken zijn NIET inbegrepen:

  •     Verzekering alle risico's (bvb schade gsm, bril, etc)
  •     Zakgeld voor eigen gebruik (bvb voor drankje, postkaarten, etc)
  •     Diefstalverzekering

146

Activak

zinvolle vrijetijdsbesteding doorgedreven themawerking ontmoetingsplaats jongeren stimuleren meer betrokkenheid onvergetelijke momenten

Een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden aan kinderen en jongeren

Activak vzw wil een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden. Enerzijds door een goed evenwicht te zoeken tussen wat ‘educatief’ en wat ‘plezier ‘ is. Anderzijds door kinderen en jongeren samen te brengen, hen aan te sporen om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen.

Een doorgedreven themawerking

Activak vzw wil met een doorgedreven themawerking zoveel mogelijk kinderen en hun interesses aanspreken. Hierbij trachten we zo origineel mogelijk te zijn. Door de themawerking in alle aspecten van het kamp te integreren, willen we ons onderscheiden van andere organisaties.

Een ontmoetingsplaats zijn voor kinderen en jongeren

Op haar kampen creëert Activak vzw een plaats waar ‘gelijkgezinden’ elkaar kunnen tegenkomen en zich kunnen in- en uitleven!

Kinderen en jongeren te stimuleren en bij te staan in het opnemen van verantwoordelijkheid

Activak vzw moet plaats bieden aan kinderen en jongeren om te groeien, een leerplaats zijn waar vriendschap, solidariteit en verantwoordelijkheid kernbegrippen zijn. Hierbij werken we op maat van elke persoon, zodat iedereen zijn of haar uitdaging blijft vinden!

Kinderen en jongeren te betrekken via inspraak

Activak vzw vindt inspraak belangrijk. We maken ruimte voor participatie door deelnemers en monitoren. Activak vzw wordt op die manier een organisatie voor hen en door hen. Daardoor hopen we op meer betrokkenheid. Anderzijds creëren we daardoor ook een permanente kwaliteitsevaluatie.

Onvergetelijke momenten bezorgen aan IEDEREEN

Binnen Activak vzw moet iedereen zijn of haar plekje kunnen vinden, onafhankelijk achtergrond, financiële mogelijkheden, vaardigheden, huidskleur, ...