fbpx

Beach Vibes

Een kamp met trampolines, minigolf, Plopsaland en Centerparcs.

activak zomerkamp jeugdkamp avonturenkamp 002Je bent al een beetje ouder, maar nog steeds zot van de beach en alle fun dat de zee met zich meebrengt?
Je houdt van wat uitdaging, maar wil ook heel graag de leukste activiteiten aan zee niet uit de weg gaan? Je wil dit met leetijdsgenoten beleven?

Dan is het beache-vibe kamp echt iets voor jou!
We trekken deze week naar Duin en Zee en logeren letterlijk vlakbij de zee. Op wandelafstand tussen de duinen sta je op 5 min aan het water. Als dat niet dé max is.

Dat we veel aan het strand gaan genieten, hoeven we zeker niet te zeggen. En buiten dat genieten, hebben we ook nog een superleuk programma in petto voor jullie.
We gaan tijdens deze week op zoek naar de leukste kust-events die plaatsvinden aan de Belgische kust. Van Knokke tot De Panne zal geen enkele artiest veilig zijn voor onze handtekeningjagers.activak zomerkamp jeugdkamp avonturenkamp 003

Of wil je ook wel eens gaan kijken aan het Q-beach house hoe ze live radio maken? Kunnen we misschien nog één of meerdere BV’s spotten, en wie weet een Sunset concertje meepikken.

WAT IS INBEGREPEN EN WAT NIET

Uiteraard kan je nu al beginnen wegdromen van je zomerkamp, maar hier lijsten we nog even op wat wel/niet inbegrepen is op dit zomerkamp:

        Alle vervoer en inkom voor de uitstappen h/t
        Alle overnachtingen zoals voorzien in het programma
        Maaltijden in VP met water aan tafel
        Een superleuk activiteitenprogramma
        24/24 begeleiding door enthousiaste animatoren
        Verzekering tegen lichamelijke ongevallen

    Indien je graag een annulatie-optie wil, dan kan u dit aanduiden tijdens de boeking.

LET OP:
Volgende zaken zijn NIET inbegrepen:

        Vervoer van en naar de kampplaats
        Verzekering alle risico's (bvb schade gsm, bril, etc)
        Zakgeld voor eigen gebruik (bvb voor drankje, postkaarten, etc)
        Diefstalverzekering

435,-

Voldoende plaatsen over

Hoogtepunten

  • superleuke beachfun
  • Bezoek aan Plopsaland
  • Leuk gocart-ritje
  • Bezoek aan events aan zee
  • Minigolf-tornooi
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Trampoline festijn
  • zon, zee en strand

Beach Vibes

Zomer2023

zo 9 juli 2023 - vr 14 juli 2023

6 dagen

12-16 jarigen

Domein Duin en Zee

8400 Oostende , België

435

Domein Duin en Zee 8400 Oostende , België

Duin en zee ligt op de terreinen van het openluchtspeelcentrum duin en zee en is vlak gelegen achter de gebouwen van Explorado Oostende en op wandelafstand van Fort Napoleon. Het  jeugdverblijfcentrum is zeer modern, goed onderhouden en voorzien van alle comfort

Het gebouw beschikt over twee polyvalente zalen. De zonnige dagzaal van 11 meter bij 11 meter is gezellig ingericht en wordt gescheiden van de eetzaal door een schuifwand.  De eetzaal meet 9,85 bij 10,8 meter.

De slaapkamers van twee en vier personen liggen verspreid over drie slaapunits. 

Elke slaapkamer heeft een eigen toilet en een eigen badkamer met douche en wastafel.  Op elk bed ligt een hoofdkussen.  De tweepersoonskamers kunnen uitgebreid worden naar vier personen (twee uitschuifbare onderbedden).

Bij de hoofdingang zijn er gemeenschappelijke toiletten voor heren en dames met wastafels.  Er is ook een speciaal uitgerust toilet voor personen met een handicap.

Het centrum is volledig verkeersvrij en biedt talrijke mogelijkheden om aan actieve ontspanning en sportieve recreatie te doen. En aangezien het strand begint op 100 meter van het domein, zal je ons ook daar veel kunnen terugvinden tijdens de vakanties.

Domein Duin en Zee
8400 Oostende
België