fbpx

Hoodie kamp

Supercool Hoodiekamp met ontmoeting van de acteurs

hoodie1Het geheim, de missie van ‘Team Hoodie’ heb je intussen lang genoeg bewaard. Ook jij vindt dat alle onrecht en criminaliteit uit de buurt moet verdwijnen! Als ‘loner’ kan je helaas niets doen… Of toch wel! Deze zomer zoeken Pieter, Basim, Flo en Kenza versterking! Neem snel je hoodie uit de kast en aanvaard deze missie!

Of je nu de clown van de groep bent, een intelligente plantrekker of net heel zwijgzaam… Ook in jou schuilt een echte Hoodie! Tijdens dit avontuurlijke kamp word je een hele week opgeleid om een volwaardig member van team Hoodie te zijn. Een hele eer, vind je niet?

Onze kennis opfrissen doen we met een quiz waar alleen mysterieuze helden het antwoord van weten! Na alle theorie moeten we de buurt in Brussel gaan verkennen! We checken of alle Hoodie locaties uit de reeks nog wel ‘safe’ zijn!

Je helemaal uitleven kan je tijdens onze super coole skate-workshop en grave graffiti-workshop. We geven de buurt wat kleur! Na deze week ben je geen gewone ‘urban kid’ meer.hoodie2

Dit kamp zal je zelfvertrouwen doen stijgen. Een mentaal of
een fysiek obstakel? Geen probleem, jij kan dat aan! Je leert de strafste ‘urban technieken’ zoals parkour, ticking, rope skiping,… Je hoeft dit niet alleen te doen! De beste specialisten staan voor je klaar. Ook Pieter zal je met korte filmpjes
helpen! Daarin legt hij al zijn ‘secret’ tips en tricks uit zodat je je niet kan blesseren. Het lukt alleen maar door het te proberen!

Nu je alles onder de knie hebt, staat het avontuur op jou en je nieuwe vrienden te wachten. Intussen is het donker… Jij als echte Hoodie weet wat dat betekent! We spelen een fantastisch misdaad nachtspel waarin je jouw talent kan laten shinen!

Wie weet word jij wel opgemerkt door Pieter! Pieter?! Ja je hoort het goed! Zo veel talent op een kamp, dat moeten Pieter of zijn vrienden checken! Ze willen jou heel graag ontmoeten. Natuurlijk worden er foto’s genomen zodat je deze exclusieve meet & great met de cast van Hoodie nog heel lang zal herinneren!

Tijdens dit kamp staan chille vibes, vriendschap en verbondenheid centraal! Jump dus snel achter je computer en schrijf je in voor dit zomerkamp. Vergeet je hoodie niet in de koffer te steken ...Ketnet 2021.svg

WAT IS INBEGREPEN EN WAT NIET

Uiteraard kan je nu al beginnen wegdromen van je zomerkamp, maar hier lijsten we nog even op wat wel/niet inbegrepen is op dit zomerkamp:

 •     Alle vervoer en inkom voor de uitstappen h/t
 •     Alle overnachtingen zoals voorzien in het programma
 •     Maaltijden in VP met water aan tafel
 •     Een superleuk activiteitenprogramma
 •     Verzekering tegen lichamelijke ongevallen
 •     24/24 begeleiding door enthousiast animatoren
      
  Indien je graag een annulatie-optie wil, dan kan u dit aanduiden tijdens de boeking.

LET OP:
Volgende zaken zijn NIET inbegrepen:

 •     Vervoer van en naar de kampplaats
 •     Verzekering alle risico's (bvb schade gsm, bril, etc)
 •     Zakgeld voor eigen gebruik (bvb voor drankje, postkaarten, etc)
 •     Diefstalverzekering

410,-

Voldoende plaatsen over

 Hoogtepunten uit dit exclusieve kamp :

 • Superleuke Hoodie quiz
 • Parkour workshop met gespecialiseerde trainers
 • Graffiti workshop
 • Skate workshop door professionals
 • Hoodietocht in Brussel langs de locaties van de serie
 • Ontmoeting met 2 acteurs van Hoodie
 • 24/24 begeleid door topanimatoren

Hoodie kamp

Zomer2022

zo 14 augustus 2022 - vr 19 augustus 2022

6 dagen

8-12 jarigen

Domein Duin en Zee

8400 Oostende , België

410

Domein Duin en Zee 8400 Oostende , België

Duin en zee ligt op de terreinen van het openluchtspeelcentrum duin en zee en is vlak gelegen achter de gebouwen van Explorado Oostende en op wandelafstand van Fort Napoleon. Het  jeugdverblijfcentrum is zeer modern, goed onderhouden en voorzien van alle comfort

Het gebouw beschikt over twee polyvalente zalen. De zonnige dagzaal van 11 meter bij 11 meter is gezellig ingericht en wordt gescheiden van de eetzaal door een schuifwand.  De eetzaal meet 9,85 bij 10,8 meter.

De slaapkamers van twee en vier personen liggen verspreid over drie slaapunits. 

Elke slaapkamer heeft een eigen toilet en een eigen badkamer met douche en wastafel.  Op elk bed ligt een hoofdkussen.  De tweepersoonskamers kunnen uitgebreid worden naar vier personen (twee uitschuifbare onderbedden).

Bij de hoofdingang zijn er gemeenschappelijke toiletten voor heren en dames met wastafels.  Er is ook een speciaal uitgerust toilet voor personen met een handicap.

Het centrum is volledig verkeersvrij en biedt talrijke mogelijkheden om aan actieve ontspanning en sportieve recreatie te doen. En aangezien het strand begint op 100 meter van het domein, zal je ons ook daar veel kunnen terugvinden tijdens de vakanties.

Domein Duin en Zee
8400 Oostende
België