fbpx

Splash & Fun week in Duinrell

Slapen in een pretpark op zomerkamp ? Dit kan in Duinrell op het Duinrellkamp

Zomerkampen: Duinrellkamp

160

Ooit al gehoord van de Waterspin, de Splash, Wild Wings en Falcon? Nee?! Tijd om hier verandering in te brengen!

Ga met ons mee naar Duinrell in het Nederlandse Wassenaar en maak kennis op dit zomerkamp met deze supercoole attracties! Wedden dat je er helemaal zot van gaat zijn?

Ook als echte waterrat kom je hier in een paradijs terecht! Het Tikibad, een uniek en te gek subtropisch zwembad, biedt je de kans om de adrenaline te voelen gieren door je lichaam met 11 waanzinwekkende glijbanen! Neem dus zeker een duik in het water via de Cycloon, de X-stream en de Blits&Flits.

155We verblijven voor dit supertoffe zomerkamp in het Duinhostel, midden in dit park, waardoor we volop kunnen genieten van alles wat er te beleven valt! Drie uur per dag kan je gaan spetteren en splashen in het Tikibad, om de rest van de dag te vertoeven in het attractiepark en veel plezier te beleven met de knotsgekke activiteiten die jullie animatoren hebben voorzien.

Belangrijk:
Voor dit kamp moet je minimum 1,20m groot zijn en kunnen zwemmen!
Er wordt busvervoer voorzien vanuit Antwerpen.


Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Hoe geraak ik op dit zomerkamp

busBen je helemaal ready voor het kamp van je leven? Dan zijn dit nog wat praktische zaken voor je ouders.

Voor dit kamp wordt er busvervoer door ons voorzien en reizen we in groep naar de kampplaats. Je checkt in op zondag aan de parking van Metropolis Antwerpen waar onze animatoren u en uw kind(eren) zullen opwachten.
Op vrijdag komen we op dezelfde parking terug samen om de kinderen terug op te pikken. In de laatste info zal je een richtuur krijgen, maar best kan je onze facebook-pagina goed in de gaten houden voor het realistische uur van aankomst.
Onze animatoren houden zelf deze uren bij vanop de bus. Bent u te vroeg, dan kan u altiijd aan Metropolis nog iets drinken of eten.

Mogen we wel vragen bij aankomst op de parking u zeker aan te melden bij de animatoren, zodat zij goed weten wie al vertrokken is en wie niet.

De juiste uren verschillen per kamp, en krijg je dan ook toegestuurd in de laatste info van je kamp.

Mocht je deze kwijt zijn, je kan die ook gewoon downloaden vanop je eigen Activak-account.

150

WAT IS INBEGREPEN EN WAT NIET

Uiteraard kan je nu al beginnen wegdromen van je zomerkamp, maar hier lijsten we nog even op wat wel/niet inbegrepen is op dit zomerkamp:

 • Vervoer van en naar de kampplaats met touringbus
 • Alle overnachtingen zoals voorzien in het programma
 • Extra lang 3 uur per dag in Tikibad
 • Onbeperkte toegang tot de attracties in Duirnell
 • Maaltijden in VP met water aan tafel
 • Een superleuk activiteitenprogramma
 • 24/24 begeleiding door enthousiaste animatoren
 • Verzekering tegen lichamelijke ongevallen

Indien je graag een annulatie-optie wil, dan kan u dit aanduiden tijdens de boeking.

LET OP:
Volgende zaken zijn NIET inbegrepen:

 • Verzekering alle risico's (bvb schade gsm, bril, etc)
 • Zakgeld voor eigen gebruik (bvb voor drankje, postkaarten, etc)
 • Diefstalverzekering

146

280,-

Hoogtepunten van dit zomerkamp ?

 • 3u per dag zwemmen in het Tikibad
 • Elke dag bezoek aan Duinrell
 • De tofste activiteiten op het domein waar we overnachten

Kortom, Duinrellkamp hoort er bij dit jaar !

Splash & Fun week in Duinrell

Zomer2022

zo 3 juli 2022 - vr 8 juli 2022

6 dagen

8-14 jarigen

Duinhostel - Duinrell

2242 Wassenaar , Nederland

280

Duinhostel - Duinrell 2242 Wassenaar , Nederland

duinhostelHet Duinhostel ligt midden op het Landgoed van Duinrell.

Het tot sfeervolle groepsaccommodatie omgebouwde koetshuis heeft 104 bedden verdeeld over twee etages. Op iedere etage is een grote gemeenschappelijke keuken annex gezelschapsruimte.

De bovenverdieping heeft tien kamers voor vijf personen met stapelbedden en douche en toilet op de gang. Op de begane grond zijn negen kamers voor zes personen met stapelbedden en douche en toilet op de kamer.

In het bos- en duingebied is er volop ruimte voor groepsactiviteiten. Het strand is op fietsafstand en u heeft natuurlijk iedere dag met de hele groep toegang tot het attractiepark. Eenmaal toegang van twee uur tot het Tikibad is ook elke dag inbegrepen.

Activiteiten Het Duinhostel is volledig gerenoveerd en beschikt over een keuken op beide verdiepingen met de mogelijkheid om voor kleine of grote groepen te koken.duinhostel 2

•Het Duinhostel heeft twee verdiepingen en in totaal negentien praktisch ingerichte kamers. •Op de begane grond zijn er negen kamers voor zes personen. Iedere kamer heeft een eigen douche en toilet. •De bovenverdieping telt tien kamers voor vijf personen. Er zijn twee gescheiden wasruimten met wastafels, douches en toiletten. •Op beide verdiepingen is een keuken inclusief inventaris aanwezig en er is tevens een grote gezelschapsruimte met televisie. •Rondom het Duinhostel liggen ruime gezellige terrassen. •Het Duinhostel is een groepsaccommodatie en het is mogelijk dat er meerdere groepen in het Duinhostel verblijven. De keukens zijn voor gezamenlijk gebruik.

Bekijk hier het duinhostel virtueel

Duinhostel - Duinrell
2242 Wassenaar
Nederland