fbpx

Lazertag kinderfeestje

Activak 17 januari 2022

Met de lazertag-party zit je altijd goed! Een echte voltreffer voor jong en oud.

...

Zet je schrap om de coolste spelletjes te spelen met je vrienden en hen om ver te blazen met dit geweldige verjaardagsfeest.

Een medewerker legt het spel uit, waarna jullie gedurende 2u. kunnen spelen. Hoewel er steeds een ouder of medewerker toezicht houdt op de veiligheid, ligt het spelverloop volledig in jouw handen. Springen, duiken, rollen, vallen, noem maar op.

Alles voor de felbegeerde titel van : “lazertag king/queen”. Haal het onderste uit de kan en geniet van deze geweldige ervaring.

Afsluiten doen we natuurlijk met een echt feestmaal: frietjes met een curryworst, kipnuggets of een kaaskroket. Mmmm...!

Duur: 3u.
Prijs: € 17 / p.p. (min. 8 betalende dlns)
Extra begeleiding: Voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. Maximum 2 begeleiders per feestje. De begeleiders zorgen samen met de animator voor een vlot verloop van de activiteiten.   
Mogelijke tijdstippen: op woensdagnamiddag, zaterdag en zondag (tijdens kleine schoolvakanties zijn ook andere weekdagen mogelijk).

Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 6 - 14 jaar. Geen verjaardag? Dan kan je dit thema ook als een gewoon kinderfeest boeken!

De persoon die de reservatie maakt, blijft de contactpersoon voor het hele gebeuren, ook voor de betaling. Op de dag van het feestje, mogen de kinderen echter ook begeleid worden door andere personen dan de contactpersoon (bijv. door de ouders).

Staat deze formule op jouw lijf geschreven en wil je je vriendjes en vriendinnetjes verrassen met dit onwijs originele verjaardagsfeest? Boek dan snel deze formule voor jouw verjaardag.