fbpx
Logo

Hoogtepunten op dit zomerkamp

 • Workshops door professionele docenten
 • Dans, zang en theater à volonté
 • optreden in echt theater
 • Workshops van tal van BV's op kamp
 • Begeleiding door ervaren animatoren
 • Slapen in nieuwe locatie Kasteel Boterlaerhof
 • Tal van verrassingen
 • Fiscaal attest op einde kamp (tem 11 jaar)

 

Kortom, het musicalkamp om nooit meer te vergeten.

€399

Mis deze unieke musicalstage niet met tal van BV's !

musicalkamp musicalstage002

Zomerkampen: Dé Musicalstage

Wil jij schitteren zoals de sterren op Broadway? Wil je zingen, dansen én acteren? Tijdens Dé Musicalstage worden al deze artistieke competenties aangeraakt. We kiezen songs uit bekende musicals en creëren samen een musical scène die niet zou misstaan in New York!

Elke voormiddag werken we met professionele docenten uit de theater- en musicalwereld toe naar onze eigen musical die we op vrijdagnamiddag opvoeren voor de ouders, familie en vrienden.

Alle docenten zijn gepassioneerd door musical en willen hun passie graag delen met kinderen. Onze lesgevers zijn geen acteurs of zangers die musicals gespeeld hebben, maar echte docenten die allen een professionele opleiding genoten aan verschillende bekende scholen zoals : Fontys Musicalopleiding,  De Kleine Academie, RITCS, Conservatorium Dans, enz, …een echte en exclusieve meerwaarde voor onze kampen.

Maar het musicalwereldje is klein, en misschien schuilt er ook nog ander talent in jou, dat je nog niet kent?

Daarvoor hebben we elke namiddag onze workshops met bekende Vlamingen.
Allemaal gaan ze je komen vertellen over hoe je het beste kan overkomen op het podium, welke zangtechnieken je best beheerst, hoe je comedy kan brengen, enz. Want musical is zoveel meer dan enkel wat zingen en dansen. Je moet ook je verhaal spelen op het podium.

En wat dacht je om te leren stunten met Tim en Henny, de bekende inspecteurs Tom en Robin uit de Buurtpolitie. En er henny seroeyenkomen nog veel meer andere populaire gezichten uit deze serie langs. Of misschien heb je wel komisch talent en hou je van comedy of meer van dansen of presenteren?

Elke week passeren er bekende televisiegezichten uit deze reeks op jouw musicalkamp. Wie wanneer, dat is en blijft een verrassing! Natuurlijk maken ze ook tijd voor een toffe selfie of handtekening zodat je later een leuke herinnering hebt aan een onvergetelijk kamp en je honderduit kan vertellen tegen familie en vrienden hoe leuk je het wel hebt gehad.

Maar wees snel want de inschrijvingen voor deze musicalkampen gaan razendsnel dus snel zijn is en blijft de boodschap !

 

Deze BV's komen langs op Dé Musicalstage 2019 :

Johan kalifa Bals is één van de weinige anderskleurige musicalacteurs van Vlaanderen. P52A0192Studeerde musical aan het conservatorium van Brussel en is algemeen leider van het muziektheater van Brasschaat. In Vlaanderen is hij vooral bekend als agent Obi uit de populaire serie De Buurtpolitie.

loes 1Loes Van den Heuvel is een Vlaamse actrice en musicalactrice. In 2015 speelde ze mee in de Studio 100 en Ketnet-musical Kandanza van Frank Van Laecke. Ze won in haar carrière vier gouden ogen. Haar populairste rol is die van Carmen Waterslaeghers uit FC De Kampioenen.

 

dempsey2

Dempsey Hendrickx wou theater studeren maar mocht niet van zijn vader. Al enkele seizoenen is hij te zien in het Ketnetprogramma Helden, maar daarnaast houdt hij zich vooral bezig met improvisatie. Hij is goed in timing en woordspelletjes, en houdt van slimme moppen die pas laat vallen bij het publiek. Elke keer als hij op de trein zit, verplicht hij zichzelf om iets grappigs te bedenken met niets.

 

biekeµBieke Ilegems startte haar carrière als Babette in Familie. Verder acteerde ze in vele vlaamse series. Ze is nieuwsanker bij ATV en TV-OOST. Sinds het najaar 2013 presenteert ze Straffe verhalen op VIJF en in 2015 en 2016 het populaire dateprogramma Vind Je Lief. Ook dansen heeft voor Bieke geen geheimen. In 2014 won ze, samen met echtgenoot Erik Goossens, het populaire DANSDATE op VTM.

 

peter thyssen

Louis Thyssen is de zoon van Peter Thyssen. Hij is bekend van zijn rol als Vladimir uit de populaire jongerenserie Nachtwacht. Hij speelde ook mee in de musical Sneeuwwitje van Music Hall waarin hij een dwerg speelde. Ook speelde hij mee in verschillende Samson en Gert shows en in Grappenmakers.

 

jolien en jennoEen half jaar nadat Jolien Van der Steen en Jenno Hallaert hun eerste vlogfilmpje via het internet op de wijde wereld loslieten, hebben ze al duizenden en duizenden abonnees. Ze zijn daarmee de populairste dagelijkse vloggers van België. Elke dag filmen ze zichzelf op verschillende locaties en evenementen om er een reportage van op YouTube te plaatsen.

 

Nicoline Hummel behaalde een master in de dramatische kunst afdeling nicoline hummelmusical. Ze speelde rollen in ondermeer Familie, Wittekerke, Spoed en De Kotmadam. Het bekendste werd Nicoline met haar rol van Tineke Schilebeeckx in de populaire serie De Buurtpolitie.

 

frank2Frank De Kaey is regisseur, acteur en producer. Hij had rollen in Spoed, Wittekerke en W817. Zijn bekendste rol is die van slechterik Gabriël Torenstra uit Ghostrockers. Frank staat ook als directeur aan het hoofd van het EWT Theater in Deurne waar hij jaarlijks tal van stukken speelt en regisseert.

nele goossen

 

Duizendpoot Nele Goossens werd geboren op 26 maart 1977 te Zoersel. In haar jeugd was ze reeds druk in de weer met muziek en dans. Ze nam danslessen en volgde 8 jaar slagwerk in de academie van Zandhoven en drumde enthousiast in de plaatselijke harmonie van het dorp. Door al haar theater, televisie, musical- en revuewerk leerde Nele de métier en na jaren voelde ze zich klaar om nu jongeren mee te begeleiden in deze uitermate boeiende en artistieke wereld.

 

PeterenlouisthyssenPeter Thyssen speelde al mee in bijna 10 musicals en is een ervaren rot in dat vak. Aanvankelijk was hij freelance acteur en bakker. Nadien begon hij ook met schrijven en regisseren. Zijn bekendste rol is die van Big in Big en Betsy. Ook Samson kent Peter van binnen en van buiten. Peter speelt ook één van de zonen van Van As. Hij is de vader van Louis Thyssen, beter bekend als de vampier Vladimir uit Nachtwacht.

 

Tim en Henny, dit stoere duo, gekend om hun stunts in de populaire serie “De Buurtpolitie” komt ook langs op onze Musicalkampen. Wat ze gaan doen houden we nog geheim maar het zal er zeker stuiven. En dat mag je heel letterlijk nemen.
henny seroeyen
Henny Seroeyen speelde mee in ondermeer Familie, Connie en Clyde, Danny Lowinski, en it’s Showtime. Volgende zomer staat hij op de planken in het Fakkeltheater van Antwerpen in “T Strand Van Sint-Anneke”. Naast acteur werd hij ook Vice-Wereldkampioen Fitness Model in Las Vegas.

foto tim 3Ook Tim Ost speelde gastrollen in Familie , In Vlaamse Velden, Vermist en was ook te zien in enkele reclamespotjes. In 2010 heeft hij de beslissing genomen om een cursus te volgen tot stuntperformer in Engeland. Vanaf dat moment combineert hij acteren en stuntwerk op een professioneel niveau.

 

ini massez 1

Ini massez studeerde in 2000 af aan het Herman Teirlinck Instituut waar ze de Studio acteeropleiding volgde, en is sinds dan niet meer van het scherm of de buhne te slaan. Ze speelde een hoofdrol in de telenovelle ‘Ella’, maar je kon haar ook zien in Flikken, K3 en de kattenprins, Plopfilms, Skilz, enz  Van 2016 tot 2018 speelde ze een vaste rol in Familie als Viv, en vanaf december is ze te zien in een hoofdrol in Buck, de nieuwe ketnetserie. Iemand die van alle markten thuis is, en zeker wat gaat kunnen bijleren aan onze musical artiesten.

 

 

 

 

 

 

Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Alle docenten hebben jarenlange ervaring met lesgeven aan kinderen. Zij geven tijdens het jaar les in het regulier onderwijs, het deeltijds kunstonderwijs en op verschillende andere plekken in Vlaanderen. Zij weten dus perfect wat er leeft binnen de belevingswereld van de kinderen en spelen direct in op de nood van elk kind. Zij staan gerant voor een pedagogische én artistieke kwaliteit!

VOORMIDDAG:

Tijdens de dans workshops beginnen we met een stevige fysieke opwarming. We maken kennis met de basisbeginselen van dans: kracht, tijd, lichaam en ruimte. We creëren een spetterende choreografie op een musicalhit. Uiteraard sluiten we af met een ‘cooldown’.

Bij de zang workshops hebben we oog voor de basistechniek, de juiste houding en een goede ademhaling. Samen exploreren we de mogelijkheden van onze stem. We leren hoe we in harmonie een mooie musical song kunnen brengen.

Bij de theaterworkshops leren we hoe we zelfverzekerd op het podium staan. We gaan we aan de slag met de grote emoties: blij, bang, bedroefd en boos.  We leren hoe we onze lach tot in het publiek katapulteren en hoe toeschouwers een traan wegpinken bij ons verdriet. We leren ons gezicht én ons lichaam expressief in te zetten.

Op het einde van de week komt alles, onder begeleiding van de docenten, samen in een spetterende show!

NAMIDDAG:
Workshops gegeven door tal van BV's die langskomen.

Fiche
Naam Dé musicalstage Benjamien
Periode Zomer 2020
Datum zo 16 augustus 2020
vr 21 augustus 2020
Dagen 6 dagen
Leeftijd 7-10 jarigen
Domein Kasteel Boterlaerhof
Plaats 2100 Deurne, Belgi
Prijs €399

Meer De musicalstage Benjamien...Gelegen in Deurne, vlak bij Antwerpen, kan je het gloednieuwe jeugdverblijf Kasteel Boterlaerhof terugvinden. Dit kasteel, gebouwd in 1595 en volledig gerenoveerd in 2018-2019 kan 100 bezoekers ontvangen.

Buiten het koetshuis en het kasteel, is er ook nog een mooie uitbreiding met zicht op de tuin en het bos. De ligging middenin een park en het Rivierenhof aan de overkant zorgen ervoor dat deze locatie voor iedereen wat in petto heeft.
We slapen in ruime kamers en er is voldoende sanitair voorzien. De maaltijden zijn steeds in vol pension, en zullen door onze eigen medewerkers klaargemaakt worden.

Andere kampen op deze locatie

Fortnite kamp
Herfst 2020

 • voor 8-12 jarigen
 • 01 november 2020 tot 06 november 2020

Animatorcursus
Herfst 2020

 • voor 15-20 jarigen
 • 01 november 2020 tot 06 november 2020

Dé musicalstage benjamien extern
Externe kampen 2020

 • voor 7-11 jarigen
 • 24 augustus 2020 tot 28 augustus 2020

Dé musicalstage Junior - extern
Externe kampen 2020

 • voor 11-15 jarigen
 • 24 augustus 2020 tot 28 augustus 2020

Fotografiekamp
Zomer 2020

 • voor 12-15 jarigen
 • 23 augustus 2020 tot 28 augustus 2020

Pretparkweek
Zomer 2020

 • voor 8-14 jarigen
 • 23 augustus 2020 tot 28 augustus 2020

Dé musicalstage Benjamien
Zomer 2020

 • voor 7-10 jarigen
 • 23 augustus 2020 tot 28 augustus 2020

Dé musicalstage junior
Zomer 2020

 • voor 11-15 jarigen
 • 23 augustus 2020 tot 28 augustus 2020

Fortnite kamp
Zomer 2020

 • voor 8-12 jarigen
 • 23 augustus 2020 tot 28 augustus 2020

Dé musicalstage benjamien extern
Externe kampen 2020

 • voor 7-10 jarigen
 • 17 augustus 2020 tot 21 augustus 2020

Dé musicalstage Junior - extern
Externe kampen 2020

 • voor 11-15 jarigen
 • 17 augustus 2020 tot 21 augustus 2020

Clicformerskamp
Zomer 2020

 • voor 6-12 jarigen
 • 16 augustus 2020 tot 21 augustus 2020

Dé musicalstage junior
Zomer 2020

 • voor 11-15 jarigen
 • 16 augustus 2020 tot 21 augustus 2020

School of Movie Magic
Zomer 2020

 • voor 10-14 jarigen
 • 16 augustus 2020 tot 21 augustus 2020

Schitteren(d) in Antwerpen
Zomer 2020

 • voor 6-12 jarigen
 • 09 augustus 2020 tot 14 augustus 2020

YouTube kamp
Zomer 2020

 • voor 10-14 jarigen
 • 09 augustus 2020 tot 14 augustus 2020

Virtual Reality Kamp
Zomer 2020

 • voor 8-14 jarigen
 • 09 augustus 2020 tot 14 augustus 2020

Wild in Antwerpen
Zomer 2020

 • voor 6-12 jarigen
 • 09 augustus 2020 tot 14 augustus 2020

Only Girl Power Deluxe
Zomer 2020

 • voor 10-14 jarigen
 • 09 augustus 2020 tot 14 augustus 2020

De constructieclub
Zomer 2020

 • voor 6-10 jarigen
 • 02 augustus 2020 tot 07 augustus 2020

Virtual Reality Kamp
Zomer 2020

 • voor 8-14 jarigen
 • 02 augustus 2020 tot 07 augustus 2020

Fortnite kamp
Zomer 2020

 • voor 8-12 jarigen
 • 02 augustus 2020 tot 07 augustus 2020

YouTube kamp
Zomer 2020

 • voor 10-14 jarigen
 • 02 augustus 2020 tot 07 augustus 2020

SUPER pretparkweek
Zomer 2020

 • voor 12-16 jarigen
 • 26 juli 2020 tot 31 juli 2020

GoPro Hero kamp
Zomer 2020

 • voor 10-14 jarigen
 • 26 juli 2020 tot 31 juli 2020

Pretparkweek
Zomer 2020

 • voor 8-14 jarigen
 • 26 juli 2020 tot 31 juli 2020

Fortnite kamp
Zomer 2020

 • voor 8-12 jarigen
 • 26 juli 2020 tot 31 juli 2020

Fotografiekamp
Zomer 2020

 • voor 12-15 jarigen
 • 19 juli 2020 tot 24 juli 2020

Paardrijden A-brevet
Zomer 2020

 • voor 11-15 jarigen
 • 19 juli 2020 tot 24 juli 2020

Tenniskamp
Zomer 2020

 • voor 8-14 jarigen
 • 19 juli 2020 tot 24 juli 2020

Fortnite kamp
Zomer 2020

 • voor 8-12 jarigen
 • 19 juli 2020 tot 24 juli 2020

Virtual Reality Kamp
Zomer 2020

 • voor 8-14 jarigen
 • 19 juli 2020 tot 24 juli 2020

Dé musicalstage benjamien extern
Externe kampen 2020

 • voor 7-10 jarigen
 • 13 juli 2020 tot 17 juli 2020

Dé musicalstage Junior - extern
Externe kampen 2020

 • voor 11-15 jarigen
 • 13 juli 2020 tot 17 juli 2020

Fortnite kamp
Zomer 2020

 • voor 8-12 jarigen
 • 12 juli 2020 tot 17 juli 2020

Dé musicalstage Benjamien
Zomer 2020

 • voor 7-10 jarigen
 • 12 juli 2020 tot 17 juli 2020

Dé musicalstage junior
Zomer 2020

 • voor 11-15 jarigen
 • 12 juli 2020 tot 17 juli 2020

Fotografiekamp
Zomer 2020

 • voor 12-15 jarigen
 • 12 juli 2020 tot 17 juli 2020

Dé musicalstage benjamien extern
Externe kampen 2020

 • voor 7-10 jarigen
 • 06 juli 2020 tot 10 juli 2020

Dé musicalstage Junior - extern
Externe kampen 2020

 • voor 11-15 jarigen
 • 06 juli 2020 tot 10 juli 2020

Dé musicalstage junior
Zomer 2020

 • voor 11-15 jarigen
 • 05 juli 2020 tot 10 juli 2020

Jurassic Camp
Zomer 2020

 • voor 10-14 jarigen
 • 05 juli 2020 tot 10 juli 2020

Dé musicalstage Benjamien
Zomer 2020

 • voor 7-10 jarigen
 • 05 juli 2020 tot 10 juli 2020

Animatorcursus
Zomer 2020

 • voor 15-20 jarigen
 • 05 juli 2020 tot 10 juli 2020

Frozen-kamp: Avontuur met Olaf
Zomer 2020

 • voor 5-8 jarigen
 • 05 juli 2020 tot 10 juli 2020

Animatorcursus
Zomer 2020

 • voor 15-20 jarigen
 • 30 juni 2020 tot 05 juli 2020

Junior Dolfijnenkamp Zomer 2020

 • voor 6-10 jarigen
 • 5/7/2020 - 10/7/2020
 • Domein Hoogveld


Dé musicalstage benjamien extern Externe kampen 2020

 • voor 7-10 jarigen
 • 6/7/2020 - 10/7/2020
 • Kasteel Boterlaerhof


Voetbalkamp Brugge Zomer 2020

 • voor 7-10 jarigen
 • 12/7/2020 - 17/7/2020
 • De Karmel


Zomerkamp - Zot aan zee Zomer 2020

 • voor 6-11 jarigen
 • 12/7/2020 - 17/7/2020
 • Domein Duin en Zee


Minipaardjes kamp Zomer 2020

 • voor 6-11 jarigen
 • 12/7/2020 - 17/7/2020
 • Klein Vossen


Eftelingkamp Zomer 2020

 • voor 7-11 jarigen
 • 12/7/2020 - 17/7/2020
 • Kraanven


Pony-meidenkamp Zomer 2020

 • voor 7-11 jarigen
 • 19/7/2020 - 24/7/2020
 • Klein Vossen


De constructieclub Zomer 2020

 • voor 6-10 jarigen
 • 2/8/2020 - 7/8/2020
 • Kasteel Boterlaerhof


Back to Top