fbpx

Paardrijden Stal Hassing

Hou je van paardrijden, dan ga je op dit kamp heel veel bijleren

activak kerselare paardrijden 003Ben je op zoek naar een ponystage met net dat ietsje meer? Wil je graag meer te weten komen van paarden en pony’s buiten het rijden zelf?

Kom dan de komende paasvakantie een paardrijstage doen bij Stal Hassing. Jullie rijden 2 X per dag en krijgen dagelijks ondersteuning in de theorie én de verzorging van uw paard.

Wij zorgen dat de groepen niet te groot zijn waardoor plezier en bijleren voorop gaat!
Tijdens dit superleuke paardrijkamp trachten we onze ruiters individueel op te volgen, zodat iedereen op zijn niveau kan groeien tijdens deze stage.DSCN1225

De lessen worden op de manege zelf gegeven, en we rijden met onze eigen fiets elke dag naar deze leuke manege.
Een paardrijkamp waar je deze paasvakantie nog eens echt van kan genieten. Jij komt toch ook ?

Let op:
Op dit kamp neem je je eigen fiets mee

420,-

Voldoende plaatsen over

Paardrijden Stal Hassing

Paasvakantie2023

zo 9 april 2023 - vr 14 april 2023

6 dagen

8-14 jarigen

Kasteel Boterlaerhof

2100 Deurne , België

420

Kasteel Boterlaerhof 2100 Deurne , België

kasteel1Gelegen in Deurne, vlak bij Antwerpen, kan je het gloednieuwe jeugdverblijf Kasteel Boterlaerhof terugvinden. Dit kasteel, gebouwd in 1595 en volledig gerenoveerd in 2018-2019 kan 100 bezoekers ontvangen.

Buiten het koetshuis en het kasteel, is er ook nog een mooie uitbreiding met zicht op de tuin en het bos. De ligging middenin een park en het Rivierenhof aan de overkant zorgen ervoor dat deze locatie voor iedereen wat in petto heeft.

We slapen in ruime kamers en er is voldoende sanitair voorzien. De maaltijden zijn steeds in vol pension, en zullen door onze eigen medewerkers klaargemaakt worden.kasteel3

Kasteel Boterlaerhof
2100 Deurne
België