fbpx

Bijzondere voorwaarden corona-voucher

Activak 29 mei 2020

Je hebt bij Activak vzw een zomerkamp geboekt, maar naar aanleiding van de uitzonderlijke situatie die is ontstaan als gevolg van het coronavirus, is je kamp geannuleerd en heb je een ‘corona-voucher’ ontvangen. Zo moet je nog niet meteen beslissen voor welke nieuwe vakantie je kiest. Deze ‘corona-voucher’ kan je inwisselen bij Activak vzw onder de hierna vermelde voorwaarden.

1)    Je hebt van Activak vzw, Bredabaan 39, 2170 Merksem een ‘corona-voucher’ ontvangen omdat jouw paas- of zomerkamp is geannuleerd wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus / COVID19.

2)    Deze informatie staat op de corona-voucher:
•    De naam ‘corona-voucher’
•    De geldigheidsdatum van de corona-voucher
•    De waarde van de corona-voucher
•    De naam van de deelnemer

3)    Alleen door Activak vzw uitgegeven Corona-vouchers met de bovenstaande informatie zijn geldig.
4)    De corona-voucher kan uitsluitend ingewisseld worden voor een zomerkamp welke wordt aangeboden door Activak vzw via de website www.activak.be
5)    Je kan kiezen uit het volledige aanbod van www.activak.be en het hoeft niet hetzelfde kamp of dezelfde locatie te zijn. Wanneer het kampbedrag van het nieuwe kamp hoger uitvalt, betaal je enkel de meerkosten. Als het nieuwe kamp goedkoper is, betalen we jou het verschil terug (in de vorm van een corona-voucher).
6)    Nadat je de nieuwe boeking hebt gemaakt, zet je in het laatste veld van de boeking  ‘korting met corona-voucher’ zodat de medewerkers weten dat je gebruik wil maken van de corona-voucher. U stuurt de waardebon op naar ons kantoor, en zodra die binnenkomt zullen we het bedrag verwerken bij de inschrijving. De korting wordt bij ontvangst van de waardebon verwerkt, maar de inschrijving kan u al gewoon in orde brengen, zodat u zeker bent van een plaatsje op het kamp.
7)    Met het tegoed van jouw geannuleerde reis kan je tot 31/12/2021 een nieuwe boeking maken. De voucher geldt voor alle kampen en vormingen die georganiseerd worden.
8)    Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend
9)    Indien u na een periode van 1 jaar, te starten vanaf de startdatum van het geannuleerde kamp, alsnog beslist om toch niet verder deel te nemen aan één van de kampen in 2021 of 2022, dan kan u een integrale terugbetaling aanvragen. Hiervoor dient u de waardebon aangetekend op te sturen naar Activak vzw - Bredabaan 39 - 2170 Merksem, en zal dit bedrag terugbetaald worden.
10)    De corona-voucher is overdraagbaar naar andere kinderen vanuit hetzelfde gezin.