fbpx

Hoofdanimatorcursus

Een ervaring om nooit te vergeten!

activak animatorcursus 029

Je bent 17 jaar en bezit al een attest animator in het jeugdwerk, maar je voelt dat je toch net dat tikkeltje meer wil? Daar kan voor gezorgd worden!

In kleine groepjes leer je samen hoe je animatoren kan coachen of sfeer te brengen in een team. Je krijgt er de beste tips om het overzicht te bewaren en we leren je om het hoofd koel te houden tijdens het oplossen van moeilijke situaties. Uiteraard leren we je ook hoe je een spel naar een nog hoger niveau kan brengen!

Onze hoofdanimatorcursus zal gegeven worden op een speelse manier en met heel veel enthousiasme. Wedden dat je veel verkleedpartijen en vooral nog meer hilarische momenten zal beleven? Je zal er geen spijt van krijgen!

Na deze cursus ben je klaar om 30u stage te lopen en vervolgens de eindverantwoordelijkheid te nemen tijdens talloze kampen.

 
 

activak animatorcursus 008

Wat ?
 
Als je ietsje meer wil... En daarnaast minstens 17 jaar bent én enige ervaring hebt als animator, is dit zeker iets voor jou! Tijdens de cursus hoofdanimator leer je hoe je een groep animatoren kan begeleiden, op welke manier je hen kan motiveren en eventuele conflicten oplossen.
 
Maar dat gebeurt uiteraard niet op een saaie, theoretische manier. Net als bij de animatorcursus wordt het geheel overgoten met fijne mede-cursisten, fun en veel zottigheid!

220,-

Voldoende plaatsen over

Hoofdanimatorcursus

Paasvakantie2024

zo 31 maart 2024 - vr 5 april 2024

6 dagen

17-25 jarigen

Kasteel Boterlaerhof

2100 Deurne , België

220

Kasteel Boterlaerhof 2100 Deurne , België

kasteel1Gelegen in Deurne, vlak bij Antwerpen, kan je het gloednieuwe jeugdverblijf Kasteel Boterlaerhof terugvinden. Dit kasteel, gebouwd in 1595 en volledig gerenoveerd in 2018-2019 kan 100 bezoekers ontvangen.

Buiten het koetshuis en het kasteel, is er ook nog een mooie uitbreiding met zicht op de tuin en het bos. De ligging middenin een park en het Rivierenhof aan de overkant zorgen ervoor dat deze locatie voor iedereen wat in petto heeft.

We slapen in ruime kamers en er is voldoende sanitair voorzien. De maaltijden zijn steeds in vol pension, en zullen door onze eigen medewerkers klaargemaakt worden.kasteel3

Kasteel Boterlaerhof
2100 Deurne
België