fbpx

Kano Survivalweek Zweden

Een week zonder tenten de Zweedse natuur in... geweldig! Jongerenreizen met avontuur !
Kano Survivalweek Zweden
Leeftijd Periode Locatie Prijs

Video

Zweden julie 2014  (149)

Jongerenreizen: Survivalkamp Zweden

Houd je ervan op het water te vertoeven? Wil je graag eens ‘back to basic’ gaan en alle kneepjes van de survival kunst op en rond het water onder de knie krijgen? Heb je geen schrik om je handen uit de mouwen te steken? Maak dan kennis kennis met de wereld der natuur technieken en maak op en rond het water jouw 2de thuis.

Onze ervaren begeleiding neemt jou dit jaar graag mee op avontuur vol plezier/kameraadschap en met de nodige (in)spanning! Samen leven we 10 dagen letterlijk op het ritme van onze rivier. Je leert er verschillende survivaltechnieken. We maken ons eigen bivak op, proberen ons eigen eten te zoeken, maken verschillende soorten vuur, navigeren op de rivier en gebruiken de natuur om ons leven er elke dag gezelliger te maken. Met hun jarenlange ervaring, toveren deze speelse animatoren op spontaan verzoek vele survivalskills uit hun mouw.

Na deze jongerenreis ga je naar huis met een heleboel survivalkennis en te gekke herinneringen die je nooit meer zal vergeten! Activak, jongerenreizen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties!

INFO-AVOND ZWEDEN:
Op 3 juni 2022 zal er een info-avond rond Zweden plaatsvinden in Kasteel Boterlaerhof te Deurne (Antw)

Jeugdvakanties met iets meer