fbpx

Mega Superpretparkweek

Zoveel rollercoasters in 1 week... voel je de kriebels al? 4 top pretparken in 1 zomerkamp ?

Zomerkampen: Megasuperpretparkweek

mega2

Wat een knaller van een succes was dit kamp de vorige jaren!

We zijn zo enthousiast dat we de Mega Superpretparkweek ook dit jaar weer op de planning hebben staan. Cooler, spannender en leuker dan ooit tevoren. Deze week staat bol van plezier met bezoeken aan maar liefst 4 geweldige pretparken.

Neem een adembenemende rit in de Baronrollercoaster in de betoverende Efteling, waar sprookjes tot leven komen en avontuur om elke hoek wacht.

Durf je de uitdaging aan van de flying launch coaster in het fenomenale Phantasialand? Rollercoasters ga je deze week in overvloed ontdekken, maar de Efteling en Phantasialand bieden elk hun unieke magie.

Voor de filmliefhebbers onder ons staat Movie Park Germany op het programma. Mis vooral de ongelofelijke stuntshows niet, want ze zijn werkelijk adembenemend.

En als kers op de taart gaan we alle attracties van het betoverende Toverland uittesten. Betoverende momenten liggen in het verschiet! Ben jij klaar om het zomerkamp van je leven te beleven? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn echt beperkt en je wilt deze onvergetelijke ervaring niet missen!

megasuperpret

 

Hier kan je al wat leuke info terugvinden over de pretparken die je gaat bezoeken.

PHANTASIALAND

452Phantasialand biedt voor ieder wat wils. Naast de grote achtbanen Black Mamba en Colorado Adventure, vind je er ook vele attracties voor de kleintjes, waar onder een volledig overdekt gedeelte in Wuze Town. Uiteraard biedt het park ook de nodige darkrides en waterattracties.

Naar Duitse gewoonte kun je hier ook uitstekend eten, de shows die in het park vertoond worden, kapen geregeld een internationale prijs weg.

In Phantasialand wordt jaar na jaar fors genvesteerd in gethematiseerde attracties. In de afgelopen jaren opende Maus au Chocolat, een interactieve 3D-funride, Wellenflug, een zwiermolen en Tikal, een familiale vrije val. Voor de zomer van 2013 voorzag het park een grote nieuwe waterattractie: Chiapas!

Extra info rond Phantasialand

Meer info over dit park kan je hier terugvinden

 

 

Hoe geraak ik op dit zomerkamp

Ben je helemaal ready voor het kamp van je leven? Dan zijn dit nog wat praktische zaken voor je ouders.
Voor dit kamp wordt geen vervoer door ons voorzien en reis je gewoon op eigen initiatief naar de kampplaats. Je checkt in op zondag namiddag/avond en op vrijdagnamiddag om 16.00 u zal het kamp teneinde lopen en kan je naar huis vertrekken naar een zalig bad en goed na te genieten van de fantastische herinneringen van dit zomerkamp.

De juiste uren verschillen per kamp, en krijg je dan ook toegestuurd in de laatste info van je kamp.
Mocht je deze kwijt zijn, je kan die ook gewoon downloaden vanop je eigen Activak-account.

 

215

WAT IS INBEGREPEN EN WAT NIET

Uiteraard kan je nu al beginnen wegdromen van je zomerkamp, maar hier lijsten we nog even op wat wel/niet inbegrepen is op dit zomerkamp:

 •     Alle vervoer en inkom voor de uitstappen h/t
 •     Alle overnachtingen zoals voorzien in het programma
 •     Maaltijden in VP met water aan tafel
 •     Een superleuk activiteitenprogramma
 •     Verzekering tegen lichamelijke ongevallen
 •     24/24 begeleiding door enthousiast animatoren 

Indien je graag een annulatie-optie wil, dan kan u dit aanduiden tijdens de boeking.

LET OP:
Volgende zaken zijn NIET inbegrepen:

 •     Verzekering alle risico's (bvb schade gsm, bril, etc)
 •     Zakgeld voor eigen gebruik (bvb voor drankje, postkaarten, etc)
 •     Diefstalverzekering
 •     Vervoer van en naar de kampplaats

217

449,-

Hoogtepunten:

 • bezoek aan Phantasialand
 • bezoek aan Warner bros Moviepark park
 • hele dag fun in Toverland
 • superveel fun met leeftijdsgenoten
 • Bezoek aan de Efteling
 • De tofste activiteiten
 • 24/24 begeleiding door ervaren animatoren

Mega Superpretparkweek

Zomer2024

zo 18 augustus 2024 - vr 23 augustus 2024

6 dagen

14-18 jarigen

't Pelterke

3900 Overpelt , België

449

't Pelterke 3900 Overpelt , België

Al meer dan 50 jaar kunnen groepen overnachten in het bivakhuis, dat bestaat uit 4 grote slaapzalen. Ondanks de respectabele leeftijd, voldoet het gebouw aan de hedendaagse verwachtingen, het kreeg in 2006 immers een grondige facelift.

Op vlak van veiligheid en comfort is de infrastructuur helemaal up-to-date. Draadloze internet is beschikbaar in het bivakhuis en het volledige hoofdgebouw. Toegangscodes zijn te verkrijgen in de cafetaria.

De eerste 3 slaapzalen zijn gelegen onder het schuine dak, dat zorgt voor een gezellige en gemoedelijke sfeer. De begeleiding beschikt over eigen kamers. Op het gelijkvloers bevindt zich de sanitaire ruimte met douches en WC's, evenals de eet- en ontspanningsruimte. Verder beschikt het gebouw over een industriële grootkeuken met een aparte koelcel.

100 bedden: - slaapzaal 1 met 24 bedden - slaapzaal 2 met 24 bedden - EHBO-lokaal met 2 bedden - slaapzaal 3 met 24 bedden - slaapzaal 4 met 6 bedden - slaapzaal 6 met 18 bedden - begeleiding kamer 5 met 2 bedden

Pelterke
Jeugdlaan 4
3900 Overpeltspeeltuin2

't Pelterke
3900 Overpelt
België