fbpx

Pakawi kamp

In de Pakawi Zoo is het altijd fun! Dus op zomerkamp naar de zoo !

Zomerkampen: Pakawi-kamp

116

Kan jij ook niet genoeg krijgen van dieren? Ben jij ook zo iemand die méér wil weten dan de gemiddelde bezoeker van een dierentuin? Is tijd doorbrengen met dieren voor jou echt een opkikkertje? Dan moet je naar dit Pakawi kamp komen.

Tijdens ons Pakawi-kamp helpen we de verzorgers van de dierentuin en krijgen we meer inzicht in de verzorging van dieren door een bezoekje achter de schermen. We leren het park en haar bewoners van binnen en van buiten kennen. We ontmoeten enkele bekende dieren zoals panters (geen katje om zonder handschoenen aan te pakken), zebra’s en papegaaien, maar ook minder bekende dieren zoals fossa's, goudwanggibbons, capibara’s of vari's vinden we op onze weg.

Kort samengevat: we vinden ieders lievelingsdier in de Pakawi Zoo. De dieren staan al te trappelen om door jou verzorgd te worden. Op dit zomerkamp voel je je zeker kiplekker.

Ben jij klaar om je vleugels uit te spreiden op dit zomerkamp? Maak de dierenverzorger in jou wakker en schrijf je in voor een beestig leuk kamp!

 

Hoe geraak ik op dit zomerkamp

Ben je helemaal ready voor het kamp van je leven? Dan zijn dit nog wat praktische zaken voor je ouders.

Voor dit kamp wordt geen vervoer door ons voorzien en reis je gewoon op eigen initiatief naar de kampplaats. Je checkt in op zondag namiddag/avond en op vrijdagnamiddag om 16.00 u zal het kamp teneinde lopen en kan je naar huis vertrekken naar een zalig bad en goed na te genieten van de fantastische herinneringen van dit zomerkamp.

De juiste uren verschillen per kamp, en krijg je dan ook toegestuurd in de laatste info van je kamp.

Mocht je deze kwijt zijn, je kan die ook gewoon downloaden vanop je eigen Activak-account.

124

WAT IS INBEGREPEN EN WAT NIET

Uiteraard kan je nu al beginnen wegdromen van je zomerkamp, maar hier lijsten we nog even op wat wel/niet inbegrepen is op dit zomerkamp:

 •     Alle vervoer en inkom voor de uitstappen h/t
 •     Alle overnachtingen zoals voorzien in het programma
 •     Maaltijden in VP met water aan tafel
 •     Een superleuk activiteitenprogramma
 •     Verzekering tegen lichamelijke ongevallen
 •     24/24 begeleiding door enthousiaste animatoren
 •     Alle workshops in de zoo

Indien je graag een annulatie-optie wil, dan kan u dit aanduiden tijdens de boeking.

LET OP:
Volgende zaken zijn NIET inbegrepen:

 •     Vervoer van en naar de kampplaats
 •     Verzekering alle risico's (bvb schade gsm, bril, etc)
 •     Zakgeld voor eigen gebruik (bvb voor drankje, postkaarten, etc)
 •     Diefstalverzekering   

116

380,-

Voldoende plaatsen over

Hoogtepunten van dit zomerkamp:

 •  4 dagen een bezoek aan de Pakawi zoo
 •  verschillende workshops door de dierenverzorgers - voederpraatjes - rondleiding achter de schermen - op onderzoek - eten klaarmaken voor de dieren
 •  bezoek aan de show in de zoo
 •  De tofste activiteiten op het domein waar we overnachten én in de zoo

 Een zomerkamp tussen de dieren is echt iets voor jou.

Pakawi kamp

Zomer2023

zo 30 juli 2023 - vr 4 augustus 2023

6 dagen

9-14 jarigen

Keiheuvel - Sporthotel

2460 Balen , België

380

Keiheuvel - Sporthotel 2460 Balen , België

De keiheuvel is gelegen in het hartje van de kempen, te midden van een uitgestrekte groene omgeving. Met de vernieuwde speeltuin, het openluchtzwembad, de kinderboerderij en tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden, beleef je hier een ongelofelijke periode.

De verblijfsaccommodatie beschikt over 6 kamers van elk 10 personen. Elke slaapruimte knus ingedeeld in compartimenten, zodat je enerzijds met een kleine groep tezamen bent, en toch de nodige privacy hebt: uniek!

De moderne en functioneel ingerichte verblijfsaccommodatie beschikt over ruime en sfeervolle slaapruimtes, een gezellige ontspanningsruimte en een goed uitgeruste keuken. Kortom, dit sporthotel is één en al klasse !

Identiteitskaart sportverblijf Keiheuvel: 6 kamers met 10 bedden per kamer en 1 toilet per kamer Sanitair unit (lavabo's, douches, toilet urinoir) per verdiep (totaal 3) 1 polyvalente ruimte 1 EHBO kamer 1 berging 1 kleine keuken 1 tv & dvd

Keiheuvel - Sporthotel
2460 Balen
België