fbpx

Ponykamp - Shetlanderkamp

De liefste shetlandpony's van de hele wereld wachten op dit ponykamp.

dsc08285

Zomerkampen: Ponykamp met shetlanders

Zou jij graag op paardrijkamp gaan, maar is dat grote paard nog wat te groot voor jou? Geen probleem, onze shetlandpony’s zijn dan ideaal voor jou op het ponykamp! Het zijn kleine paardjes, die graag verzorgd en geknuffeld worden door kleine ruitertjes. Ze nemen je ook elke dag mee naar de ponyrijles, om zo de kneepjes van het vak te leren.

Samen met de shetlandpony’s en onze minipaardjes en onze paardrij-animatoren zullen jullie ook allerlei activiteiten doen op dit ponykamp.

Maak je al maar klaar voor onze schoonheidswedstrijd en laat zien dat je een krak bent in het borstelen van de pony’s. Of heb je misschien zin in een ponypicknick? Daar kan voor gezorgd worden op dit zomerkamp!

Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

285,-

Voldoende plaatsen over

Ponykamp - Shetlanderkamp

Zomer2023

zo 2 juli 2023 - vr 7 juli 2023

6 dagen

5-10 jarigen

Klein Vossen

3890 Montenaken , België

285

Klein Vossen 3890 Montenaken , België

Ergens tussen Sint-truiden en onze taalgrens vind je Montenaken terug. Het is in dit dorpje dat je Klein Vossen Park terugvindt. Tussen de uitgestrekte velden, baten Koen, Mariska en de kinderen deze gezellige boerderij uit.

Hoewel boerderij misschien niet het juist woord is, want naast schaapjes en pony’s vind je in Klein Vossen park ook slangen, wasberen en chinchilla’s terug.

Helemaal vooraan op het domein staat het kamphuis. Dit is voorzien van 3 grote slaapzalen, voldoende sanitaire voorzieningen, een ruime eetzaal en aangrenzende keuken.

De achterdeur van het kamphuis komt meteen uit op de centrale tuin, waar een aantal speeltuigen voorzien zijn, maar waar bovenal ook een hoop dieren rondlopen. Verder strekt het domein zich eindeloos uit over de velden met de stallen en pistes voor de pony’s. De nabije omgeving leent zich perfect tot lange wandelingen en een welverdiende picknick in de vrije natuur!

Klein Vossen
3890 Montenaken
België