fbpx

Snowboardvakantie +16

Geweldige locatie op de piste
Snowboardvakantie +16
Leeftijd Periode Locatie Prijs
16 - 20 jaar 17 feb - 25 feb  Berghotel Panorama
Niederau
855 Reservelijst

Video

activak skikamp2 282Vanaf 8 jaar kan je onder begeleiding van professionele animatoren mee op skikamp naar het Oostenrijkse Niederau.

We beperken ons bewust tot dit ene skigebied, omdat we alle kinderen op die manier de aandacht kunnen geven die u verwacht dat uw kind krijgt. We willen tijdens onze reizen het accent leggen op kwaliteit, niet op kwantiteit. Elk kind verdient evenveel aandacht van onze begeleiders.

Speciaal voor onze jongste deelnemers hebben we gekozen voor een verblijf waar gezelligheid op de eerste plaats komt. We verblijven in een hotel op de skipiste, als dat niet super is! De lieve gastvrouw Beate zorgt voor het lekkere eten in vol pension. Elke dag gaan we skiën of snowboarden met onze ski-animatoren die jullie de hele dag in de watten zullen leggen.
Heb je nog nooit geskied of ben je al een gevorderde skiër? Onze animatoren passen zich aan aan het niveau van de groep, zodat iedereen optimaal begeleid kan worden.

Let op!

Er kunnen maximum 65 kinderen mee en de skireis vindt enkel in de krokusvakantie plaats. Snel zijn is dus de boodschap en dan kan het aftellen naar de witte krokusvakantie vandaag al beginnen!

Wat en voor wie?activak skikamp 003

De ski- en snowboardreizen zijn er voor kinderen van 8 tot 12 jaar en van 13 tot 16 jaar. We houden de leeftijden bewust gescheiden, omdat we de activiteiten zo volledig kunnen afstemmen op deze twee leeftijdsgroepen.

Onze skireizen worden volledig begeleid, wat wil zeggen dat onze animatoren 24/24 met uw kinderen bezig zullen zijn. Vanaf het opstappen op de bus tot het afstappen op het einde van de reis. Buiten de skilessen overdag, voorzien zij ook tal van supercoole avondactiviteiten, zodat uw zoon/dochter zich op geen enkel moment hoeft te vervelen.

Mocht u nog concrete vragen hebben over de invulling van deze vakantie, aarzel dan niet om ons hierover te contacteren op 03/569 98 42.

Wat kan je extra bijnemen?

- Annulatie-optie (dient opgegeven te worden bij inschrijving)
- eigen verbruik buiten de maaltijden en tijdens de heen/terug reis

Belangrijk:

Wie zelf snowboardmateriaal krijgt de volgende korting
- skimateriaal : - € 55

Kindvriendelijke wintersportregio

De skigebieden van Wildschönau en Alpbach staan al jaren bekend als zeer kindvriendelijk en daar is door het ontstaan van Ski Juwel geen verandering in gekomen. Families roemen het Alpbachtal en Wildschönau vanwege de overzichtelijke skigebieden met kindvriendelijke voorzieningen en de betaalbare skipasprijzen. Tel daar ook nog eens ervaren skischolen en goede kinderopvang bij op en je begrijpt waarom vele families ieder jaar naar dit prachtige stukje Tirol terugkeren.

Skigebied Wildschönau

De pistes van Wildschönau reiken tot een maximale hoogte van 1.900 meter en sneeuwkanonnen zorgen tot in het dal voor een goede sneeuwlaag. De Markbachjoch en Lanerköpfl hebben heerlijke rode en zwarte pistes. De buckelafdaling naar Niederau ligt direct onder de gondel. Ook voor beginners is er genoeg afwisseling. Zij kunnen kiezen uit een aantal blauwe pistes bij het dorp. Voor toerskiërs is het gebied achter de Markbachjoch ideaal. Het is een stuk onbedorven terrein, waar je niet constant op liften stuit. Vanuit Auffach gaat een gondel de Schatzberg op. Hier liggen veel blauwe en rode pistes. Richting Thierbach en Mühltal lopen niet geprepareerde skiroutes die voor elke redelijke skiër te doen zijn.

Skigebied Alpbachtal

Beginners kunnen hun eerste meters maken op de twee oefenpistes in Alpbach. Om het skigebied van Alpbach te bereiken moet je een klein stukje met de shuttlebus naar het dalstation van de Achenwirtlift. De pistes op de 1900 meter hoge Gmahkopf spreken vooral de beginnende- en lichtgevorderde skiër aan. De pistes worden zeer goed onderhouden en liggen er in de bosrijke omgeving prachtig bij. Het uitzicht van de Wiedersberger Horn Hütte is eindeloos en adembenemend.

skigebied