fbpx

Dansstage

Kom erbij... en dans! Op dit danskamp wordt het feest

s6000314Zomerkampen: danskamp

Kun jij het niet laten om te bewegen op muziek en tel je de hele tijd tot 8? Dan heb jij zeker en vast dansbloed door je aderen stromen. Het podium wacht al op jou op dit danskamp, maar eerst moet er natuurlijk veel geoefend worden. Een zomerkamp met actie dus !

Bijna non-stop zal je dit danskamp op de dansvloer staan en leer je de leukste danspassen en stijlen. Wie weet ontdek je wel een verborgen passie voor hiphop of jazz. Samen werken we toe naar het hoogtepunt van dit zomerkamp, namelijk onze dansshow voor de ouders!

Het belooft nu al een heus danskamp-spektakel te worden! We weten zeker dat je mama en papa superfier zullen zijn op je!

Zet die dansbenen al maar in beweging en schrijf je snel in voor dit danskamp!

Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

 

285,-

Dansstage

Externe kampen2023

ma 3 juli 2023 - vr 7 juli 2023

5 dagen

7-12 jarigen

Active Stay

5051 HJ Goirle , Nederland

285

Active Stay 5051 HJ Goirle , Nederland

Jan en Chantal heten je van harte welkom in hun groepsaccommodatie “ActiveStay”. De accommodatie heeft niet voor niets een toepasselijke naam gekregen; de grote sport- en speelruimte van maar liefst 400m2 is dè eyecatcher van de accommodatie. Je kunt hier dus niet alleen overnachten maar ook de zaal gebruiken om samen met je groep actief bezig te zijn.

Daarnaast bevat de accommodatie een professionele keuken, goed onderhouden sanitair en kun je even bijkomen in de lounge. ActiveStay wordt dan ook voornamelijk verhuurd aan sport gerelateerde groepen & kampen en families in een groepsgrootte van 35 tot 82 personen.

Let op: op deze locatie voorziet elke deelnemer zijn eigen fiets.

Active Stay
5051 HJ Goirle
Nederland