fbpx

Europapark is het beste attractiepark ter wereld!

Activak 12 juni 2016
...

Europa-Park is voor de tweede keer uitgeroepen tot beste attractiepark ter wereld tijdens de 'Golden Ticket Awards' verkiezing.

Golden Ticket Awards

De Golden Ticket Awards verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het Amerikaanse vakblad 'Amusement Today'. Dit is de 18e keer dat de prijzen worden uitgereikt en dit jaar werden de winnaars bekendgemaakt in New York. Om de winnaars te bepalen heeft de redactie van Amusement Today experts en fans op het gebied van attractieparken uit de hele wereld om hulp gevraagd. De belangrijkste categorie van de verkiezing is die van beste attractiepark ter wereld.

Deze titel werd jarenlang gewonnen door Cedar Point in Sandusky, Ohio. Vorig jaar mocht Europa-Park zich echter voor het eerst het beste attractiepark ter wereld noemen en ook dit jaar is het gelukt om de titel te behouden. Europa-Park heeft vanwege de goede mix van attracties voor alle leeftijden, het showprogramma van 23 uur per dag, de thema's die met detail zijn uitgevoerd, de uitstekende horeca en de bijzondere themahotels de prijs gewonnen.

Europa-Park

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland en het op een na best bezochte attractiepark van Europa. Het park is gelegen in het Zwarte Woud en heeft een groot aanbod aan attracties. In het park worden dertien Europese landen vertegenwoordigd met meer dan honderd attracties en shows.

Enkele attracties vallen in het bijzonder in de smaak bij achtbaanliefhebbers, want het park heeft maar liefst elf achtbanen.