fbpx

Voor ieder wat wils...

Katia Fraters 27 november 2016
...

De zomer is nog maar net voorbij, de schoolbanken geraken we stilaan terug gewoon en daar zijn de nieuwe Activak-kampen alweer! Kriebelt het om terug op kamp te gaan? Geen nood, je hoeft niet tot volgende zomer te wachten! Wij organiseren zowel in de krokus- als in de paasvakantie enkele kampen. In de krokusvakantie kan je op paardrijkamp in manege Beggard in Zandhoven. Van zondag 26 februari tot vrijdag 3 maart 2017 kan je er gaan paardrijden en springen! 

Ons populaire (junior) dolfijnenkamp komt in de paasvakantie (2-7 april 2017) al terug. Kan je niet wachten tot de zomer om de allerliefste dolfijnen in Boudewijn Seapark te ontmoeten? Rep je naar het inschrijvingsformulier en verzeker je van je plekje! Hou je meer van paarden? Ook dan kan je in de paasvakantie bij ons terecht. In Essen organiseren we al jaren een top-paardrijkamp met alles erop en eraan! 

Ook de jongeren die staan te popelen om animator te worden komen aan hun trekken met maar liefst 3 animatorcursussen op de planning! Vanaf nu kan je je inschrijven voor de cursussen in de krokus-, de paas- en de zomervakantie 2017! 

Wil je meer te weten komen over 1 van deze kampen of cursussen of wil je je meteen inschrijven? Onderaan de pagina kan je alle rechtstreekse links terugvinden!