fbpx

Openluchtklassen

Activak 21 januari 2022
...

Ben je op zoek naar de ideale locatie om met jouw school op meerdaagse uitstap te gaan? Of wil je graag eens iets anders doen dan de klassieke bosklassen, natuurklassen of sneeuwklassen ? Dan ben je bij kasteel Boterlaerhof aan het juiste adres! Stadsklassen in Antwerpen, vlakbij de stad, maar toch ook mooi in het groen. Na een leuke dag in Antwerpen, kan je samen met de leerlingen in de natuur spelen. De perfecte combinatie op uw openluchtklas.

Er zijn heel wat verschillende thema's mogelijk waarbij er heel wat activiteiten worden georganiseerd, zowel op het domein als op locatie. Wil je graag een openluchtklas in het thema Kasteelklassen ? Of liever natuurklassen of bosklassen vlakbij de mooie stad Antwerpen ? Ook ideaal om cultuurklassen in te plannen bij ons.

Het programma van uw openluchtklas is uiteraard bespreekbaar en wij zijn flexibel om zaken aan te passen naar uw wensen. Indien u zelf een meerdaags programma wil samenstellen is dat uiteraard ook in orde. U vindt verder op onze website een heel aantal (gratis) activiteiten die je kan organiseren in de buurt van het domein. We maken er samen een openluchklas van om U tegen te zeggen.

In de professionele keuken, uitgerust met de allernieuwste snufjes, worden de maaltijden voor de leerlingen klaargemaakt. Uiteraard houden wij rekening met allergieën, vegetarische keuken, halal ...

Tot slot is het jeugdverblijf omringd door een erg groot privaat speeldomein. Tussen het kasteel Boterlaerhof en het koetshuis, wat zich uitstrekt voor het kasteel, ligt een grote speelweide.
Daarnaast is er ook een privaat bos, waar kinderen en jongeren zich veilig kunnen uitleven in een erg groene omgeving. Het bos kan en mag gebruikt worden om in te spelen, met respect voor de natuur, maar met enorm veel uitdagingen.

Prijzen voor openluchtklassen 2021 / 2022 in vol pension (met min bezetting van 30p):

- 3 dagen / 2 nachten : € 85/pp
- 4 dagen / 3 nachten: € 116/pp
- 5 dagen / 4 nachten: € 147/pp

Extra info openluchtklassen:

  •     Er zijn geen bijkomende kosten
  •     Lakenpakket kan in optie genomen worden: € 8 per pakket
  •     1 begeleider gratis per 20 betalende leerlingen
       
        Het is mogelijk om in uw openluchtklas extra activiteiten toe te voegen. Bekijk de website voor extra activiteiten.

 

Alle info kan je terugvinden op www.kasteelboterlaerhof.be 

Kasteel Boterlaerhof
Vaartweg 440
2100 Deurne (Antw)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.