fbpx

Extern - Kleuterridders en prinsessen

Een weekje leven als ridders en prinsessen ? Dat kan op dit kamp zonder overnachting

activak kleuter ridder prinses 001Beste ridders, slijp jullie zwaarden, want wij trekken ten strijde om die mooie en lieve prinsessen te redden! En prinsessen, gooi jullie lange haar al maar uit jullie torenraam, want de stoere ridders komen jullie redden! Zijn jullie er klaar voor om samen met onze lieve animatoren spannende avonturen te beleven?

De ridders gaan draken verslaan en kruistochten ondernemen, terwijl onze schattige prinsesjes geduldig wachten en mooie kunstwerkjes maken voor hun redders! We trekken er dus vijf dagen lang op uit om de ridders en prinsessen in onszelf helemaal naar boven te laten komen.

Wil jij ook graag meegaan op dit grote avontuur? Vraag dan snel aan mama of papa om jou in te schrijven voor deze super stoere en lieve kleutervakantie!

 

Let op: dit is een kamp zonder overnachting.

110,-

Voldoende plaatsen over

Extern - Kleuterridders en prinsessen

Externe kampen2023

ma 14 augustus 2023 - vr 18 augustus 2023

5 dagen

3-6 jarigen

Kasteel Boterlaerhof

2100 Deurne , België

110

Kasteel Boterlaerhof 2100 Deurne , België

kasteel1Gelegen in Deurne, vlak bij Antwerpen, kan je het gloednieuwe jeugdverblijf Kasteel Boterlaerhof terugvinden. Dit kasteel, gebouwd in 1595 en volledig gerenoveerd in 2018-2019 kan 100 bezoekers ontvangen.

Buiten het koetshuis en het kasteel, is er ook nog een mooie uitbreiding met zicht op de tuin en het bos. De ligging middenin een park en het Rivierenhof aan de overkant zorgen ervoor dat deze locatie voor iedereen wat in petto heeft.

We slapen in ruime kamers en er is voldoende sanitair voorzien. De maaltijden zijn steeds in vol pension, en zullen door onze eigen medewerkers klaargemaakt worden.kasteel3

Kasteel Boterlaerhof
2100 Deurne
België