fbpx

Mega Superpretparkweek

Zoveel rollercoasters in 1 week... voel je de kriebels al?
Mega Superpretparkweek
Leeftijd Periode Locatie Prijs

Video

Zomerkampen: Megasuperpretparkweek

mega2

Brak jouw hart ook in 2020, toen de pretparken onherroepelijk de deuren moesten sluiten? Bij ons ook… En dat is waarom wij ervoor gekozen hebben om dat deze zomer helemaal goed te maken, door nog een extra, SPIKSPLINTERNIEUW pretparkkenkamp aan ons aanbod toe te voegen.

Nog verder. Nog leuker. Nog spannender. Ben jij klaar voor de ervaring? Nog nooit was een zomerkamp zo episch. Geen één, geen twee maar DRIE volle dagen gaan we naar verschillende FANTASTISCHE pretparken.

Toverland, Phantasialand en een dag Warner Bros Movie Parc DL maken allemaal deel uit van dezefantastische kampweek! Nog nooit hadden we zo’n cool pretparkenprogramma.megasuperpret

Ich glaub’ ich spinne! Sprechen sie nur aan bisschen deutsch? Geen probleem. Onze ervaren animatoren staan je bij waar nodig. Klaar om hét zomerkamp van je leven mee te maken?

Aarzel dan niet langer en schrijf je in, want de plaatsen op dit kamp zijn beperkt.

Hier kan je al wat leuke info terugvinden over de pretparken die je gaat bezoeken.

PHANTASIALAND

452Phantasialand biedt voor ieder wat wils. Naast de grote achtbanen Black Mamba en Colorado Adventure, vind je er ook vele attracties voor de kleintjes, waar onder een volledig overdekt gedeelte in Wuze Town. Uiteraard biedt het park ook de nodige darkrides en waterattracties.

Naar Duitse gewoonte kun je hier ook uitstekend eten, de shows die in het park vertoond worden, kapen geregeld een internationale prijs weg.

In Phantasialand wordt jaar na jaar fors genvesteerd in gethematiseerde attracties. In de afgelopen jaren opende Maus au Chocolat, een interactieve 3D-funride, Wellenflug, een zwiermolen en Tikal, een familiale vrije val. Voor de zomer van 2013 voorzag het park een grote nieuwe waterattractie: Chiapas!

Extra info rond Phantasialand

Meer info over dit park kan je hier terugvinden

Hoe geraak ik op dit zomerkamp

busBen je helemaal ready voor het kamp van je leven? Dan zijn dit nog wat praktische zaken voor je ouders.

Voor dit kamp wordt er busvervoer door ons voorzien en reizen we in groep naar de kampplaats. Je checkt in op zondag aan de parking van Metropolis Antwerpen waar onze animatoren u en uw kind(eren) zullen opwachten.
Op vrijdag komen we op dezelfde parking terug samen om de kinderen terug op te pikken. In de laatste info zal je een richtuur krijgen, maar best kan je onze facebook-pagina goed in de gaten houden voor het realistische uur van aankomst.
Onze animatoren houden zelf deze uren bij vanop de bus. Bent u te vroeg, dan kan u altiijd aan Metropolis nog iets drinken of eten.

Mogen we wel vragen bij aankomst op de parking u zeker aan te melden bij de animatoren, zodat zij goed weten wie al vertrokken is en wie niet.

De juiste uren verschillen per kamp, en krijg je dan ook toegestuurd in de laatste info van je kamp.

Mocht je deze kwijt zijn, je kan die ook gewoon downloaden vanop je eigen Activak-account.

215

WAT IS INBEGREPEN EN WAT NIET

Uiteraard kan je nu al beginnen wegdromen van je zomerkamp, maar hier lijsten we nog even op wat wel/niet inbegrepen is op dit zomerkamp:

  • Alle vervoer en inkom voor de uitstappen h/t
  • Vervoer van en naar de kampplaats vanuit Antwerpen
  • Alle overnachtingen zoals voorzien in het programma
  • Maaltijden in VP met water aan tafel
  • Een superleuk activiteitenprogramma
  • Verzekering tegen lichamelijke ongevallen
  • 24/24 begeleiding door enthousiast animatoren

Indien je graag een annulatie-optie wil, dan kan u dit aanduiden tijdens de boeking.

LET OP:
Volgende zaken zijn NIET inbegrepen:

  • Verzekering alle risico's (bvb schade gsm, bril, etc)
  • Zakgeld voor eigen gebruik (bvb voor drankje, postkaarten, etc)
  • Diefstalverzekering

217